Sponsorskap och annonsering

Dagens Logistik med sajten dagenslogistik.se är Sveriges ledande nyhetskanal och kunskapskälla för logistikbranschen

Med fyra fördjupande magasin per år, vår dagligt uppdaterade nyhetssajt och vårt populära nyhetsbrev, där vi analyserar och sammanfattar veckans viktigaste nyheter, har vi blivit ett måste för Sveriges beslutsfattare inom logistik. Som sponsor och annonsör hos oss når du effektivt ut till branschen, samtidigt som du stöttar oss i vårt mål att göra kunskapshöjande journalistik och näringslivsbevakning. 

Vill du synas i logistikbranschen är det hos oss du ska synas!

Sponsorskapet gäller årsvis, och införandet av sponsorslogga gäller under hela året på sajten och i alla utgåvor av tidningen. Digital och fysisk prenumeration ingår i priset. Kontakta marknad@dagenslogistik.se för mer information. 

 Läs vår marknadsinformation för 2024.

Read our advertising information for 2024. 

SponsorErbjudanden

Paket 1. Endast Sponsorskap

Vi publicerar din logga eller ditt namn på en egen sponsorsida i tidningen med rubriken ”Vi gör Dagens Logistik möjlig:” Vi publicerar också er logga, en kort beskrivning och länk till din/företagets hemsida på vår sajt dagenslogistik.se.  Företagsprenumeration ingår. 

15 000 SEK/år

Paket 2. Sponsorskap med halvsidesannons

Vi publicerar din logga på vår fasta sponsorsida i tidningen och en även logga, länk och kort beskrivning på vår sajt dagenslogistik.se. Dessutom får du en fri halvsidesannons i fyra utgåvor av Dagens Logistik under ett år. Företagsprenumeration ingår. 

 60 000 SEK/år 

 

Paket 3. Sponsorskap med helsidesannnons

Vi publicerar din logga på vår fasta sponsorsida i tidningen och en även logga, länk och kort beskrivning på vår sajt dagenslogistik.se. Dessutom får du en fri helsidesannons i fyra utgåvor av Dagens Logistik under ett år. Företagsprenumeration ingår. 

Kostnad 80 000 SEK/år 

 Paket 4. Sponsorskap med uppslagsannons

Vi publicerar din logga på vår fasta sponsorsida i tidningen och en även logga, länk och kort beskrivning på vår sajt dagenslogistik.se. Dessutom en uppslagssannons i 4 utgåvor av  Dagens Logistik under ett år. Företagsprenumeration ingår. 

120 000 SEK/år

Utgivningsplan 2024

MagasinET

Mässguide: Logistik & Transport 2024

Dagens Logistik är konferenspartner till Logistik & Transport 2024 den 14–15 november i Göteborg. Sedan 2022 producerar vi Logistik & Transports Mässguide som hittas vid entréerna och innehåller konferensprogram, utställarlista, hallkarta och information. Kontakta marknad@dagenslogistik.se för annonspriser och bokning. 

Mässguide L&T 2023

Dagenslogistik.se

Dagenslogistik.se har ca 9000 unika besökare/läsare i veckan och har sedan starten i januari 2020 utvecklats till den ledande svenska nyhetssajten för logitikbranschen. 

 

Prisexempel Webannonsering

Annons i sidokolumn

Banner som syns i vår högerspalt på startsidan och på våra undersidor. Storlek: 336×240 pixlarPris 5 000 SEK / vecka

Annons i innehåll 

Banner på förstasidan (i mitten) och i alla artiklar (högst upp). 
Storlek: 728×135 pixlar
(plus 336×240 pixlar för mobilvy
 
Pris: 10 000 SEK/vecka

Stor Toppbanner 

Fullbreddsbanner i vår huvudspalt på startsidan och i topp på samtliga undersidor. 
Storlek: 1170×240 pixlar
(plus 336×240 pixlar för mobilvy
Pris: 15 000 SEK/vecka

Mittbanner

Banner på startsidan och på alla undersidor. 
Storlek: 728×135 pixlar
(plus 336×240 pixlar för mobilvy
 
Pris: 10 000 SEK/vecka

 

Dagens Logistiks Nyhetsbrev

banner i nyhetsbrev

Vill du synas i Dagens Logistiks populära nyhetsbrev för logistikbranschen, med 2 650 prenumeranter (maj 2024). En perfekt arena för att nå logistikbranschen med information kring kommande event, rekryterings- och uthyrningsannonser med mera.  Storlek: 1170×240 pixlar. 

Pris 5 000 SEK/vecka.

Native annonsering

Det är också möjligt att publicera en egen artikel i Dagens Logistiks kanaler: på dagenslogistik.se och/eller i magasinet.  Artikeln märks med betald annons. 

Pris: 20 000 SEK för två veckors publicering på webben, med puff på förstasidan där de senaste artiklarna ligger. Puff även i nyhetsbrevet: 5000 SEK/vecka. Dagens Logistik kan hjälpa till med produktionen mot en tillkommande kostnad.  Publicering i magasin: 25 000 SEK.