Välkommen med i Bossa!

Dagens Logistik tar initiativ till ett nytt kvinnligt logistiknätverk för alla som känner sig som kvinnor i logistikbranschen! 

Vi kommer att arrangera 4 träffar under 2024 och har bestämt att låta våra träffar vara kostnadsfria under ett uppstartsår – det för att vi ska hinna bygga upp nätverket och skapa den plattform vi vill att Bossa ska bli. Är du intresserad att få inbjudningar från Bossa? Anmäl dig här:

 

Sponsorskap och medlemskap

För att kunna utveckla nätverket och driva det under året så behöver vi dock finansiering – därför ber vi alla er som gillar det vi gör och som vill stötta Bossa att bli betalande medlemmar eller företagssponsorer till Bossa. Några företag har redan hakat på och hjälper oss att driva Bossa vidare – tack till er! 

Bli företagssponsor

Ditt företag får synas i alla sammanhang med Bossa som företagssponsor.  Företaget har möjlighet att skicka deltagare till Bossas nätverksträffar, och får även möjlighet att bjuda in nätverket till en träff som man själv arrangerar i samråd med oss. Intressant? Släng iväg ett mejl till marknad@dagenslogistik.se

Pris: 10 000 SEK/år

Bli Bossa-prenumerant

Du får inbjudan till alla nätverksträffar som vi arrangerar under 2024. Dessutom får du en digital prenumeration på Dagens Logistik, och inloggning till vårt låsta material på sajten. Prenumeration kan du teckna genom att trycka på knappen nedan “Prenumeration för Bossa-medlemmar”. 

Bossa-prenumeration: 1950 SEK/år