Descartes växer – anställer fler i Norden

Descartes växte inte bara med nya kunder under 2019, utan också med fler anställda. Företaget räknar med att fortsätta rekryteringen under 2020.

Descartes växer med ett tiotal personer till den nordiska verksamheten, utspridda på kontoren i Malmö, Göteborg och Tønsberg. Med en större organisation är man nu redo att möta de nordiska kundernas behov av högkvalitativa lösningar inom ruttplanering, transportoptimering och tullhantering.

Anna Ekvall. Foto Descartes.

En av de nya på företaget är Anna Ekvall, som i början av november tillträdde som ny HR-chef för den nordiska verksamheten. Hon kommer senast från tjänsten som HR-chef på A. Schulman Nordic AB, och kommer intensifiera arbetet med att hitta ytterligare medarbetare till företaget.

– Vi ser hur behovet på våra lösningar ökar för varje dag som går och att branschens efterfrågan på högkvalitativa mjukvarulösningar växer. Dessutom konkurrerar vi hela tiden med andra IT-tunga företag om morgondagens stjärnor, så det är givetvis glädjande att vi nu fått in nya medarbetare i organisationen och att vi dessutom har en ambition att bli ännu fler framöver, kommenterar Anna Ekvall.