Karin Sjövall ny hållbarhetschef på Logicenters

För att stötta logistikfastighetsaktörens fortsätta tillväxt har Logicenters knutit till sig sex nya medarbetare. Bland annat har man värvat en hållbarhetschef i syfte att stärka Logicenters hållbarhetsarbete ytterligare.

De senaste årens blomstrande e-handel är en av anledningarna till att Logicenters haft ett kontinuerligt ökat fastighetsinnehav och en stark organisatorisk tillväxt.

Under det senaste årtiondet har Logicenters utvecklat fler än 25 projekt och över 600 000 kvadratmeter logistikutrymme. I dag är Logicenters ett nordiskt team med kontor i Sverige, Danmark, Norge och Finland. För att hålla tempo med tillväxttakten stöttar Logicenters nu upp teamet och tillsätter ett flertal nya positioner: däribland två nya Commercial Managers – Ruben Krantz i Norge och Fredrik Nygren i Sverige.

Karin Sjövall hållbarhetschef
Logicenters, som genom NREP är anslutna till RE100, har högt ställda hållbarhetsmål och arbetar kontinuerligt med att energieffektivisera sina fastigheter. För att förstärka NREP:s hållbarhetsarbete ytterligare har Logicenters nu rekryterat Karin Sjövall som tillträder rollen som Sustainability Manager med fokus på logistikfastigheter. Karin kommer senast från Nordic Property Management som Project Sustainability Manager.
– Det känns riktigt kul att teama upp med ännu fler smarta, drivna och trevliga personer som har förståelse för vad våra kunder värdesätter. Jag är helt övertygad om att våra nya kollegor kommer att bidra till vår fortsatta tillväxt och säkerställa att våra högt uppsatta verksamhetsmål nås.

Tillsammans ska vi fortsätta utveckla och förvalta Nordens mest
moderna och hållbara logistikfastigheter. Nu ska vi ta Logicenters till nästa nivå, kommenterar Matthias Kettelhoit, vd Logicenters.
Vidare har Logicenters även rekryterat Andreas Luczak som Transactions Associate, Erik Karlsson som Business Analyst samt Kalle Nurmos som Asset Manager. Dessutom tittar logistikfastighetsaktören på ytterligare rekryteringar för att hålla tempo med tillväxten.