Avtal klart: Posti förvärvar Aditro Logistics

Posti har nu slutfört förvärvet av Aditro Logistics. Förvärvet av Aditro Logistics innebär en starkare närvaro i Norden för Posti.

– Jag är mycket glad över att kunna meddela att förvärvet av Aditro Logistics nu är godkänt och slutfört. Förvärvet ligger i linje med Postis mål att utöka vår verksamhet inom logistik, paket och e-handel. Jag är glad över möjligheten att kunna utveckla och utöka vår nordiska serviceportfölj tillsammans med våra nya kollegor på Aditro Logistics. Tillsammans kan vi stödja våra kunder till att bli ännu mer konkurrenskraftiga, kommenterar Turkka Kuusisto, vd och koncernchef för Posti Group.

– Genom att kombinera Aditro Logistics expertis och marknadskännedom med Posti’s kapacitet och internationella expertis är jag övertygad om att vi har en vinnande kombination för tillväxt i framtiden.

– Vi har över 40 års erfarenhet av att tillhandahålla lagerhållningstjänster, bemanning och transporttjänster till en bred kundbas. Vi ser fram emot att fortsätta växa och utveckla avancerade kontraktslogistiska outsourcing-lösningar tillsammans med Posti, kommenterar Johannes Gussander, vd för Aditro Logistics.