Dachser tillsätter försäljningschef i Stockholm

Vid årsskiftet tillträdde Victor Nilsson sin nya roll som försäljningschef vid logistikföretaget Dachsers platskontor i Stockholm. Han kommer fortsätta bygga upp försäljningsavdelningen och fokusera på tillväxten av nya kunder.

31-åriga Victor Nilsson började jobba på Dachser Sweden i februari 2019, då som en del av säljteamet. Men han började arbeta som speditör inom transport- och logistikbranschen redan som 18-åring. Sedan dess har han även jobbat med tull, trafikplanering och senast som utesäljare hos DSV i Landskrona.

– Victor har lång erfarenhet från logistikbranschen och har en imponerande meritlista från både produktion och försäljning. De senaste tre åren har han med stor framgång etablerat många nya affärer och kunder till kontoret, kommenterar Thomas Wennborg, platschef för Dachser i Stockholm.

I den nya rollen som försäljningschef i Stockholm kommer han fortsätta arbetet med att bygga upp en starkare försäljningsavdelning med fler resurser under 2022, samtidigt som han fokuserar på tillväxten av nya kunder för kontoret.

– Jag känner mig tacksam för ansvaret som den nya rollen innebär. Personligen är jag väldigt stolt över att representera Dachser, vårt styckegodsnätverk har verkligen bevisat sig i dessa tuffa pandemitider, kommenterar Victor Nilsson, försäljningschef i Stockholm.