Erik Skotte ny chef för Logents bemanningsverksamhet

Logent rekryterar Erik Skotte som ny affärsområdeschef och vd för bolagets bemannings- och rekryteringsverksamhet. Han tillträder sin tjänst den 1 april.

Erik Skotte kommer närmast från posten som försäljningschef på Insitepart och har tidgiare haft ledande roller inom försäljning på bl a Randstad och Studentconsulting.

– Vi är glada och stolta över att välkomna Erik Skotte som affärsområdeschef och vd för Logent Bemanning och Rekrytering. Med sin starka branschkunskap och sitt affärssinne kommer Erik att vara ett stort tillskott för koncernledningen och för Logents fortsatta tillväxt. Vi ser en stark efterfrågan på marknaden och ser fram emot att kunna accelerera försäljningsarbetet ytterligare, kommenterar Mats Steen, CEO Logent Group. 

– Jag har stött på Logent på marknaden under alla mina år i branschen och jag ser fram emot att vara med att utveckla affären och bolaget in i framtiden. Branschen är snabbrörlig och det gäller att man hela tiden utvärderar sitt erbjudande för kunder, konsulter och kollegor, kommenterar Erik Skotte.