Foodora växer som Ica-partner

Foodoras satsning med att tillhandahålla snabba leveranser av dagligvaror växer. Enligt ett pressmeddelande har man nu avtal om leverans på en halvtimme från 50 Ica-butiker från norr till söder.

Många ICA-butiker har anslutit sig för att tillhandahålla snabba hemleveranser genom Foodoras bud, och fler butiker står på tur.

– Att lokala ICA-butiker ansluter sig till oss är ännu ett starkt kvitto på att q-handeln är här för att stanna. Vi är ett bolag som värnar om samarbeten med aktörer som är villiga att tänka nytt och innovativt. Jag är helt övertygad om att det är morgondagens recept för framgångsrika företag. Min ambition är att bredda Foodora och att göra det snabbt, säger Hans Skruvfors, vd Foodora i ett pressmeddelande.

– Det känns verkligen roligt att leda ett företag som expanderar och samtidigt möter människors behov av snabb leverans. Vi har en solid infrastruktur som vi snabbt kan applicera i hela Sverige.

Här finns alla ICA-butiker just nu på Foodora:
Trollhättan, Borlänge, Malmö, Gävle, Huddinge, Stockholm, Växjö, Karlstad, Norrviken, Östersund, Trångsund, Bromma, Luleå, Helsingborg, Köping, Göteborg, Västerås, Jönköping, Uppsala, Norrköping, Lidköping, Enköping, Alingsås, Linköping, Falkenberg, Visby, Ängelholm, Värnamo, Piteå och Hudiksvall.