Instabox rullar ut paketskåp i tyska apotek

Instabox utökar sitt nätverk av paketskåp i Tyskland genom ett nytt partnerskap med den tyska apotekskedjan Budni.

Budni är en av Tysklands största apotekskedjor och driver för närvarande 190 butiker över hela Tyskland. Genom detta nya partnerskap kommer Instabox att placera sina smarta automatiserade paketskåp i utvalda Budni-butiker och ytterligare öka servicenivån för kunderna.

Christoph Wöhlke. Foto Instabox.

–Vi tror att Instabox kommer att bli ett bra tillskott till våra butikstjänster och vårt helhetserbjudande. Vi är säkra på att våra kunder kommer att njuta av enkelheten i att få sina e-handelspaket med Instabox. Instabox är ett verkligt diruptivt företag med sitt extrema fokus på att erbjuda en hållbar frakttjänst, säger Christoph Wöhlke, vd för apotekskedjan.

Instabox påbörjade sin satsning på den tyska marknaden i december förra året, med Berlin och Düsseldorfområdet som första områden att sprida sina tjänster.

– Att samarbeta med ett så omtyckt varumärke som Budni är en viktig milstolpe när vi ser ut att expandera vår verksamhet i Tyskland. Vi anser att pakethämtning ska vara en friktionsfri del av människors vardag, vilket gör Budni till en perfekt partner, kommenterar Bram Verwer, försäljningschef Tyskland på Instabox.