Johan Malmberg ny transaktionschef på Stendörren

Logistikfastighetsägaren Stendörren har utsett Johan Malmberg till ny transaktionschef.  Johan har mer än 20 års erfarenhet av fastighetsrelaterad och finansiell rådgivning och kommer närmast från en position som affärsutvecklingschef på kommunala bostadsföretaget Förvaltaren.

Dessförinnan har Johan bland annat arbetat på Tenzing, Catella, Swedbank och Hemfosa. Johan tillträder tjänsten senast den 25 augusti 2020 och kommer därefter ingå i Stendörren Fastigheters ledningsgrupp.

Johan Malmberg. Foto privat.

– Det är mycket glädjande att vi kan hälsa Johan välkommen till Stendörren. Johans breda erfarenhet och kompetens inom finans- och fastighetsrelaterade affärer blir en värdefull förstärkning inför Stendörrens fortsatta utveckling och expansion, kommenterar Erik Ranje, verkställande direktör.

– Jag ser verkligen fram emot att tillsammans med all personal på Stendörren få vara med och bidra till en fortsatt positiv utveckling av bolaget och dess fastighetsportfölj. Med Stendörrens affärsidé, starka ägare och duktiga organisation ser jag goda möjligheter till många spännande investeringar i framtiden, kommenterar Johan Malmberg.