Mathias Brage ny transportchef hos Aditro Logistics

Aditro Logistics utser Mathias Brage till ny chef för Aditro Logistics transportverksamhet. Han kommer i sin nya roll leda affärsområdet Transport och det pågående arbetet med att vidareutveckla bolagets transporttjänster.

Mathias Brage har bred erfarenhet ifrån transport- och logistikbranschen där han har jobbat på Schenker Dedicated Services sedan 2011. I sin senaste roll jobbade han för det tyska bolaget med ansvar för deras hightech-kunder.

– Mitt mål är att lyfta Aditro Logistics transporttjänster till nästa nivå, där Aditro Logistics säkerställer kvalitativa och kostnadseffektiva transportlösningar så att våra kunder kan fokusera på sin kärnverksamhet. Det är inspirerande och spännande att få jobba med den nya strategin med inriktning på digitalisering, automation och miljö. Jag ser fram emot att bidra till Aditro Logistics fortsatta tillväxt och framgångar, kommenterar Mathias Brage, ny Director Transport på Aditro Logistics. 

Mathias har även varit Branch Manager för Schenker Dedicated Services i Malmö och ansvarat för skräddarsydda logistiklösningar för stora multinationella industriföretag.