Mikael Hedman Danielsson ny vd för VLM

Mikael Hedman Danielsson blir ny vd för Virkeslogistik (VLM), en tjänst han tillträder 1 januari 2024. . Nuvarande vd Patrik Larsson kommer att fortsätta arbeta för VLM som styrelseordförande.

Patrik Larsson och Mikael Hedman. Foto VLM.

VLM startades 2017 och har avtal med ett tiotal skogsföretag i Mellansverige om att transportera deras virke från skog till industri. Dessutom har företaget ett 20-tal åkerier anslutna som transporterar på dessa uppdrag. Företaget ägs till 100 procent av Ruddammens Åkeri AB vilket är ett familjeföretag som drivs i tredje generationen.

Mikael kommer närmast från en tjänst som verksamhetschef på Unite Logistics.

– Vi på VLM är väldigt glada över att kunna presentera Mikael Hedman Danielsson som ny vd för VLM. Vi ser mycket fram emot att Mikael tillsammans med organisationen utvecklar VLM för att fortsatt vara en attraktiv partner till våra kunder, leverantörer och medarbetare, kommenterar styrelsens ordförande Patrik Larsson.

– Det känns väldigt glädjande och motiverande att få förtroendet att leda VLM, som är ett välskött företag med en fin utveckling sedan starten 2017. Jag ser fram mot att använda mina erfarenheter kring logistik och verksamhetsutveckling för att tillsammans med VLM:s styrelse, medarbetare, leverantörer och kunder fortsätta utveckla
företaget framåt, kommenterar den tillträdande vd:n Mikael Hedman Danielsson.