NTEX utökar Gislavedsterminal – med inrikes

Frakt- och logistikföretaget NTEX fortsätter att expandera och utökar nu sin verksamhet i Gislaved med att även erbjuda inrikes distribution, för att möta efterfrågan hos företagets kunder i Småland.

NTEX fortsätter att växa inom affärsområdet inrikes och expanderar i Gislaved med att utöka sitt crossdocking- och logistikcenter med distribution inom Sverige. Sedan flera år tillbaka har frakt- och logistikföretaget en verksamhet i Gislaved med fokus på distribution utrikes. och nu kommer även inrikes distribution att hanteras i terminalen.

–Gislaved är strategiskt rätt med sitt läge i hjärtat av Småland. Nära E4:an och andra viktiga orter som Jönköping, Halmstad och Värnamo. Vi har en stor efterfrågan bland våra kunder i Småland på tjänster som vi erbjuder inrikes. Men vi välkomnar fortfarande nya kunder, kommenterar Anette Yngvesson, managing director NTEX Inrikes

I logistikterminalen kommer företaget att bedriva modern terminalverksamhet som crossdocking, trepartslogistik, plock och pack samt övriga tjänster.

–När vi startar upp ett nytt logistikcenter inom inrikes erbjuder vi alltid alla våra tjänster redan från start. Så här i Gislaved kan våra kunder ta del av exakt samma tjänster som vi erbjuder i de större städerna som Stockholm och Malmö, säger Anette Yngvesson.

I samband med satsningen på inrikes-verksamheten anställer NTEX två medarbetare i Gislaved och under första halvåret av nästa år kommer ytterligare fler personer att anställas.

–Vi kommer att sätta i gång rekryteringen av fler medarbetare under början av nästa år och räknar med att fram till våren ha totalt sex personer på Inrikes i Gislaved, kommenterar Anette Yngvesson.