Ny kommunikations- och marknadschef till Speed

Camilla Parneving har utsetts till ny kommunikations- och marknadschef på Speed Group. Hon tillträdde i slutet av januari och sitter nu i företagets ledningsgrupp.

Camilla Parneving har en mångårig bakgrund som marknadschef och varumärkeschef och har arbetat med strategisk kommunikation och varumärkesbyggande i olika roller. Hon kommer närmast från rollen som marknadschef på Star Trading.

– Jag är mycket nöjd över att vi lyckats rekrytera Camilla som har den breda erfarenhet vi behöver inom kommunikation och marknadsföring för att vi ska kunna höja vår ambitionsnivå och växla upp vårt varumärkesbyggande. Hon blir ett välkommet tillskott till vår ledningsgrupp som kan hjälpa oss med ett helhetsgrepp kring både vårt interna kulturbygge och externa kommunikation, kommenterar Mats Johnson, vd för Speed.

– Jag är väldigt glad över att nu vara en “Speedare”. Speed är ett spännande bolag med en otrolig potential och det känns oerhört stimulerande att vara en del av företagets fortsatta resa, kommenterar Camilla Parneving.