Ny nordisk vd för Bito Lagersystem

Bito lagersystem har anställt Torben Lüthje Hansen som ny vd för BITO Lagerteknik A/S med ansvar för verksamheten i Norden. Han kommer från en chefsposition inom robot- och vindkraftsindustrin och har även många års erfarenhet av försäljning, logistik och marknadsföring.

Bito är en av Europas ledande aktörer inom intralogistik och erbjuder professionella lager- och logistiklösningar för optimering av
varuflöden och kapacitet på lagret och i produktionen. Bito ingår i en internationell koncern med över 1000 anställda samt egna produktionsanläggningar i Tyskland och Polen.

Nu får Bito en ny vd för verksamheten i Norden. Lüthje Hansen och hans medarbetare i Danmark, Finland och Sverige ser fram emot att skapa resultat med utgångspunkt i goda kundupplevelser av smarta lagringslösningar och kvalitetsprodukter från egen produktion.

– Vi arbetar konstruktivt och målmedvetet för att tillsammans med våra många lojala kunder fortsätta utvecklingen av både deras och vår egen verksamhet. Samtidigt ska vi upprätthålla det som kännetecknar Bito, nämligen ordning, tillförlitlighet och kompetent rådgivning inom
alla lager- och logistikområden, kommenterar Torben Lüthje Hansen.