Peter Axelsson till Bring Frigo

Peter Axelsson tar över affärsområde International transport på Bring Frigo.

Peter Axelsson har lång och kvalificerad erfarenhet från logistikbranschen och kommer närmast från en tjänst på Posti i Finland. Han har många års erfarenhet från olika tjänster, inte minst från DHL där han varit ansvarig för olika divisioner och arbetat i flertalet länder.

– Peters Axelssons gedigna och breda erfarenhet från logistikutveckling i en internationell miljö, och att driva organisationer och affärer framåt, är ett
välkommet tillskott till ledningen i Bring Frigo och arbetet med att stärka vårt internationella erbjudande, kommenterar Bring Frigos vd Peter Haveneth

Peter kommer att vara placerad i Helsingborg och ingå i Bring Frigos ledningsgrupp. Affärsområde Internationell transport är ett av totalt tre affärsområden på Bring Frigo och det innefattar internationella transporter till och från Sverige, samt transportverksamheter via dotterbolag i Finland, Norge, Danmark, Nederländerna och Frankrike.

Peter Axelsson har också tidigare en historik i dåvarande Frigoscandia Europa, i slutet av 90-talet.

– Jag tycker att det är väldigt roligt att vara tillbaka i ”Frigo” igen efter många år inom logistikbranschen i många olika länder och företag. All min erfarenhet ska komma företaget till nytta, och bidra till att göra Bring Frigo till ett riktigt bra och framgångsrikt företag för våra kunder och alla oss som arbetar här. Det kommer att bli en spännande och framgångsrik resa, kommenterar Peter Axelsson, affärsområdeschef Internationell transport.