Nytt samarbete mellan Dream Logistics och Budbee

Ett nytt samarbete mellan DreamLogistics och Budbee innebär att samtliga 3PL-kunder hos DreamLogistics siter i Habo, Ängelholm och Borås nu kan nyttja Budbees tjänster.

– Vi har arbetat med Budbee för ett fåtal kunder men att nu kunna rulla ut det till alla våra kunder oavsett storlek och site känns riktigt spännande. När vårt och Budbees team arbetar ihop känns det att det är två bolag som båda verkligen älskar logtech, kommenterar Jonas Ahlgren, VD på DreamLogistics AB.

Redan innan covid-19 såg man på DreamLogistics en ökad efterfrågan hos konsument på dels fler fraktval men främst på fler hemleveransalternativ vilket nu bland annat tillgodoses av Budbees tjänster.

– Vi är väldigt glada för vårt utökade samarbete med DreamLogistics där vi nu tillsammans skapar en ännu bättre leveransupplevelse för e-handlare och alla deras konsumenter, kommenterar Fredrik Hamilton, vd Budbee.

Logtech-bolaget DreamLogistics AB har specialiserat sig på tredjepartslogistik med fokus på snabbväxande e-handelsbolag. Målsättningen har sedan starten varit att med egenutvecklade IT-system kunna hantera kundernas logistikflöden på det mest optimala sättet.

Under året har mycket fokus varit på att utöka fraktutbudet. Detta både med befintliga leverantörer men också med nya. Kravbilden på leverantörer är höga då de har en stor påverkningsgrad på slutkundens upplevelse. Därför är det en relativt lång beta-testning som pågått innan lansering kan ske.

– Målsättningen är att vi kommer vara det 3PL-bolag som kommer erbjuda flest transportalternativ på marknaden. Mycket tack vare att vi är oberoende och inte ägs eller ingår i något transportbolag, något vi ser bland de större aktörerna, kommenterar Jonas Ahlgren.