Sander Breugelmans ny chef på Prologis

Holländaren Sander Breugelmans tar över som chef för Prologis region Norra Europa, med Benelux, Tysland och Norden, efter Bram Verhoeven som lämnat företaget.

Sander Breugelmans tog över ledningen för en 5,7 miljoner kvadratmeter stor portfölj den 1:a september och leder nu allt arbete inom Benelux, Tyskland and Norden. Förutom att arbeta med de lokala teamen i regionen kring kapitalförvaltning och tillväxt, kommer han fortsatt att vara landschef för Benelux. 

Bram Verhoeven har varit chef för den norra regionen sedan juli 2018, och lämnar Prologis för att starta eget.

– Bram har de senaste 14 åren haft en stor betydelse för vår europeiska verksamhet, först genom att leda vår verksamhet inom Benelux och senare ta över ansvaret för alla våra kunder inom norra Europa. Han var den som formade vår nordeuropeiska plattform till att bli ledande inom vår sektor. En unikt kundanpassad struktur som också omfamnar vårt starka engagemang inom hållbarhet, kommenterar Ben Bannatyne, President Europe. Han fortsätter:

– Jag är samtidigt mycket glad över att Sander valt att ta rollen som ny chef för norra regionen, något som visar på styrkan i vårt team och den djupa kompetens som vi har inom vår europeiska verksamhet.