SLP rekryterar Tommy Åstrand som CFO

Swedish Logistic Property har rekryterat Tommy Åstrand som CFO. Han är idag CFO på Victoria Park och Hembla.

Han har dessförinnan bland annat varit CFO på det tidigare börsnoterade fastighetsbolaget Tribona (fd Northern Logistic Property) och innehaft CFO-roller inom Eon samt Sysav. Tommy påbörjar sin nya tjänst i januari 2021.

– Det känns fantastiskt roligt att kunna rekrytera Tommy till SLP, Jag har arbetat med honom i motsvarande roll i flera andra fastighetsbolag och uppskattar verkligen hans gedigna erfarenheter från fastighetsbranschen och hans höga kompetens i ekonomi- och redovisningsfrågor. Dessutom har han ett driv och en personlighet som passar mycket bra in hos oss på SLP, kommenterar Peter Strand som är styrelseordförande i SLP.

SLP har sedan starten haft en mycket stark tillväxt. Genom rekryteringen av Tommy Åstrand stärks bolagets ekonomifunktion ytterligare.

– SLP:s utveckling har sedan vi startade bolaget varit snabbare och starkare än vi hade vågat hoppas på. Rekryteringen av Tommy Åstrand är ett tydligt steg i vårt arbete att möjliggöra för bolaget att ta ytterligare steg med fortsatt tillväxt och utveckling av bolaget, fortsätter Peter Strand.