Budbee lanserar i 63 orter

Logistikföretaget Budbee har på fyra år tagit sin verksamhet till flera svenska städer och ut i Europa. Nu tar Budbee ett stort expansionskliv och lanserar sina tjänster i 63 nya svenska orter på tre veckor – var av i 46 orter redan idag.

Hemleveransföretaget Budbee startades 2016 och finns på flera orter i Sverige samt även i Danmark, Finland och Nederländerna.
Idag lanserar Budbee sina tjänster i 46 nya orter, och inom tre veckor i 17 orter till. Det innebär att 6 av 10 svenskar nu kan få hemleveranser från Budbee.

– Svenskarna e-handlar alltmer och det är glädjande att 60 % av dem nu kan få gröna, snabba och smidiga hemleveranser . Något som vi även är glada över är att denna expansion initialt genererar ca 100 nya arbetstillfällen runt om i Sverige, kommenterar Simon Strindberg , kommunikationschef på Budbee.

Några av de orter där Budbee lanserar sina tjänster är Alingsås, Nynäshamn och Ängelholm. Inom tre veckor ges bland andra Gävleborna och Falkenbergarna möjlighet att få hemleverans med Budbee.
Budbee ökade under 2019 sin omsättning från cirka 50 till 150 miljoner kronor. I juni i år passerade bolaget hela 2019 års omsättning.