Eidsvåg ny vd på TWS

TWS Logistics tillsätter Stein I. Eidsvåg som ny vd från och med 7 september 2020.

Stein I. Eidsvåg har 30 års erfarenhet från expresslogistikbranschen och har de närmaste 4 åren haft rollen som CCO på Jetpak Group AB. Eidsvåg tar över rollen som CEO efter Henrik Dahlman som har haft positionen i cirka ett år. Henrik Dahlman fortsätter inom TWS Logistics i en mer operativ roll.

I juni 2020 förvärvade TWS Logistics, aktör inom expresslogistik med huvudkontor i Malmö, Riksdistribution som ligger i Nykvarn och utför distribution i Stockholmsregionen. 

John Björnsen, Styrelseordförande i TWS Logistics meddelar att anställningen av Stein I. Eidsvåg och förvärvet av Riksdistribution AB är en del av den långsiktiga strategin att utöka TWS Logistics närvaro i Norden.

– Både Riksdistribution och TWS Logistics är uppbyggt på ett kundcentrerat sätt och är en perfekt matchning utifrån ett företagskulturperspektiv. Genom den utökade närvaron kan vi erbjuda bättre lösningar och än högre kvalitet till våra kunder. Vi har stora förväntningar på Stein’s ledarskap och erfarenhet från branschen något som kommer bli ett stort lyft för vårt företag.

TWS Logistics kärnverksamhet består av expressleveranser och logistiklösningar för stora företag inom läkemedel, sjukvård och teknologi.