Stendörren tecknar hyresavtal i Haninge

Fastighetsbolaget Stendörren Fastigheter AB har tecknat ett sexårigt hyresavtal med Conjet, global tillverkare av robotar för betongborttagning, gällande 2 600 kvm yta i nya lager-, produktions- och kontorslokaler i Haninge kommun.

– Vi är oerhört glada över det förtroende Conjet visar genom att de väljer lokaler i vårt bestånd för sin framtida utveckling och verksamhet och vi hälsar dem välkomna. Uthyrningen bekräftar en fortsatt stark efterfrågan avseende lager och lätt industri inom Storstockholm, kommenterar Anders Nilsson, förvaltningschef på Stendörren.

Avtalet gäller lokaler i fastigheten Kalvsvik 16:17, belägen på Albybergsringen 118 i Dalarö, Haninge kommun. Det rör sig om totalt 2 600 kvm yta fördelat på lager-, produktions- och kontorslokaler. Robottillverkaren flyttar in redan i november och flyttar då även sitt huvudkontor till de nya lokalerna.

– Vi ser fram emot och inspireras av att flytta in i nya moderna lokaler med bra läge som ger företaget och våra anställda möjligheten att fortsätta utveckla och expandera vår verksamhet, kommenterar Robert Kreicberg, vd för Conjet.