Veddestagruppen samlar logistiken i Arlandastad

Veddestagruppen samlar nu alla sina verksamheter under samma tak och flyttar in sin nybyggda fastighet på 25 000 kvm i Arlandastad, som färdigställdes tidigare i år av Logicenters.

Under våren 2019 togs det första spadtaget för Logicenters 25 000 kvm stora logistikfastighet på Uppfinnarvägen 4 i Arlandastad, strax norr om Stockholm. Nu har fastighetens hyresgäst, Veddestagruppen, precis flyttat in i sin nya fastighet. I den nya anläggningen huserar nu koncernens alla fyra dotterbolag, Veddesta Distribution, Veddesta Transport, Multi Logistik och Bemanningsstyrkan.

– Det är väldigt roligt att välkomna Veddestagruppen till sin nya fastighet och få följa med på deras resa. De flyttar nu in i en modern fastighet i ett toppläge med alla förutsättningar som krävs för att bedriva effektiv logistik. Området kring Arlanda flygplats har attraherat många etablerade logistikaktörer. Vi är övertygade om att Veddestagruppen kommer att stormtrivas i sitt nya hem, kommenterar Matthias Kettelhoit, vd Logicenters.

. Arlandastad är en snabbväxande logistikhub, nära E4an, Arlanda och Ostkustbanan, med direkt närhet till Stockholm och Mälardalsregionen vilket gör området attraktivt med ypperliga förutsättningar för logistikverksamhet.

– Flytten till Arlandastad är något vi ser på med stor tillförsikt. Att samla alla våra bolag under samma tak är något vi tror starkt på. Vår nya fastighet ligger i ett mycket attraktivt läge och kommer att vässa vårt erbjudande ytterligare, kommenterar Jonas Eriksson, vd på Veddestagruppen.