Widriksson förstärker sin digitala kompetens

Marcel Nemer har utsetts till ny affärsområdeschef för Digital Solutions på Widriksson Logistik. Affärsområdet kombinerar företagets mångåriga logistikerfarenhet med de senaste tekniska lösningarna och Marcel ska leda Widrikssons satsning på utveckling av nya digitala lösningar för last mile-logistik.

– Jag har ett stort intresse för logistikbranschen som nu växer starkt och genomgår en stor förändring i och med digitaliseringens möjligheter. Det ska bli väldigt spännande att påverka utvecklingen och leda Widriksson Logistiks fortsatta digitaliseringsresa. De digitala tjänsterna är en nyckel till framgång, kommenterar Marcel Nemer, ny affärsområdeschef på Widriksson Logistik.

Marcel Nemer har mångårig erfarenhet av utveckling och paketering av digitala produkter. Han kommer närmast från en tjänst som produktchef på Preem och arbetade innan dess på StrongPoint Technology. Förutom att driva utvecklingen av Widrikssons leveransplattform WDDP och utveckla nya produkter, kommer Marcel Nemer ha en betydande roll i digitaliseringen av Widriksson Logistiks verksamhet i stort.

– Jag är mycket glad att Marcel valt Widriksson Logistik. Hans djupa tekniska kunskap och erfarenheten från utveckling av nya marknader och nya produkter är ett viktigt bidrag till Widriksson, kommenterar Johan Nyblom, vd på Widriksson Logistik.

Marcel tillträder den 9 mars och kommer att ingå i företagets ledningsgrupp.