Första spadtag för Logicenters i Horsens

Byggnationen är igång för Logicenters drygt 40 000 kvm stora logistikanläggning i danska Horsens. Fastigheten byggs i två etapper, varav drygt 20 000 kvm ska stå färdigt under året. Första hyresgäst blir bryggeriet Royal Unibrew.

Logicenters har tagit det första spadtaget för sin nya logistikfastighet i Horsens, som ligger på Mittjyllands östra kust med närhet till E45. Fastigheten får en total yta på 41 500 kvm. Logistikanläggningen kommer byggas i två etapper, den första etappen om 20 200 kvm ska stå klar under året. Det danska bryggeriet Royal Unibrew blir första hyresgäst med ett lager på 8 200 kvm. Samtidigt kommer 12 000 kvm färdigställas för en ny hyresgäst.

– Vi är glada att kunna meddela det första spadtaget i Horsens och början på utvecklingen av vår stora investering. Vi är också nöjda att vi redan har Royal Unibrew som första hyresgäst samtidigt som vi fortsätter att leta efter potentiella kunder till övriga ytor, kommenterar Thomas Petersen, kommersiell chef på Logicenters Danmark.