Acrinova bygger kylrum och förlänger kontakt

Acrinova är glada att meddela fastigheten Olympiaden 15 i södra Helsingborg utvecklas med bl.a. nya kyllager för den befintliga hyresgästen KA Lundbladh. De nya kylrummen beräknas vara färdiga i augusti och hyreskontraktet på den 8 200 kvm stora lokalen förlängs med 10 år. 

KA Lundbladh levererar frukt och grönt av bästa kvalitet till restauranggrossister, stormarknader och ledande livsmedelsbutiker som profilerar sig som specialister på frukt, bär och grönsaker. KA Lundbladh har varit hyresgäst hos Acrinova sedan 2020 och förlänger nu hyreskontraktet med 10 år. De befintliga lokalerna om 8 200 kvm optimeras med ett nytt produktionskontor och nya kylrum som förbättrar flödet mellan last, kyl och lager.

— Vår starkaste drivkraft som fastighetsägare är att skapa förutsättningar för våra hyresgäster att lyckas med sina verksamheter i våra lokaler. Vi har haft ett bra samarbete med KA Lundbladh och vi ser fram emot att utveckla lokalerna tillsammans med dem, kommenterar Ulf Wallén, vd Acrinova.

Arbetet med de nya kylrummen påbörjades i juni 2024 och planeras vara färdigt i augusti.