Åhléns ansluter till Instabox och Airmee

Åhléns vässar sina hemleverans med fler och snabbare alternativ samt hållbarare leveranser. Det nya samarbetet med Instabox och Airmee erbjuder kunder fler leveransmöjligheter, men företaget satsar också på att skräddarsy leveranser på leveransplattformen.

Företagets kunder erbjuds nu både att hämta upp sina paket i Instabox paketskåp och att få snabba hemleveranser genom Airmees tjänster, med möjlighet till retur direkt i dörren. Båda leveransaktörerna kör idag majoriteten av sina transporter på fossilfritt bränsle.

– Med Instabox och Airmee ökar vi nu konkurrenskraften ytterligare i vårt leveranserbjudande, med snabbare och mer kundanpassade leveranser, som dessutom kommer att vara helt fossilfria inom en snar framtid vilket rimmar väl med våra ambitiösa klimatmål, kommenterar Svante Lindgren, logistikchef på Åhléns.

Åhléns anslöt nyligen leveransplattformen Ingrid för att möjliggöra mer skräddarsydda leveranserbjudanden till kunderna. Frakttjänster, leveranstider, upphämtningsplatser och priser styrs nu dynamiskt redan på produktsidan och med en visuell kartfunktion i “kassan”.