Ahlsell får ny Norge-chef

Runar Hansesætre tillträder som ny landschef för Ahlsell Norge den 15 september. Han efterträder Rune Flengsrud som efter sju år på posten väljer att att lämna sin tjänst. Hansesætre kommer ingå i Ahlsells koncernledning.

Runar Hansesætre har arbetat inom Ahlsell Norge sedan 2016 och har haft rollen som försäljningsdirektör. Men den 15 september kliver han in som ny landschef för bolaget.

– Jag är mycket glad över att Runar vill ta sig an den nya rollen som landschef för Ahlsell Norge. Han känner väl till Ahlsells strategi, människorna och verksamheten så att vi kan fortsätta framåt med full fart, kommenterar Claes Seldeby, koncernchef i Ahlsell.

Runar efterträder Rune Flengsrud, som innehaft rollen som landschef i sju år. Under hans tid på posten uppger bolaget att de har mer än fördubblat sin omsättning och sörjt för god lönsamhet.

– Rune har byggt en solid organisation i Ahlsell Norge. Genom sin energiska ledarstil och gedigna kunskap om branschen har han sörjt för en betydande tillväxt och en mycket god resultatutveckling. Rune förtjänar extra beröm för sitt arbete med att positionera företaget väl, i en framträdande position på den norska marknaden, kommenterar Claes Seldeby, koncernchef i Ahlsell.