Airmee satsar på hemleveranser av mat

Airmee lägger till hemleveranser av kylda färskvaror till sin portfölj av tjänster. Tjänsten “Airmee Fresh” lanseras nu efter en pilotfas, i samarbete med ett partnernätverk av leverantörer.

– Vi har sett ett ökat behov från såväl e-handlare med produkter som kräver kylda transporter och konsumenter som önskar bättre och mer tidsprecisa sätt att få hem kylda varor som handlas online, säger Julian Lee, vd för Airmee, i ett pressmeddelande.

– Vi är också otroligt glada över att lansera tjänsten tillsammans med ett stort geografiskt utbrett partnernätverk med expertis och erfarenhet av att hantera kylda leveranser.

Airmees tekniska plattform med realtidsoptimering gör det möjligt att snabbt växa både geografiskt och inom olika segment. Sedan tidigare levererar aktören både små e-handels varor och skrymmande varor såsom möbler och vitvaror och med senaste tillskottet av kylda varor täcker Airmee nu alla segment inom e-handel..

– Vi har sett en otroligt hög kundnöjdhet för vår tjänst. Vi ser därför fram emot att tillsammans med våra kunder skapa leveransupplevelser i världsklass även för kylt gods där hög leveransprecision, tydlig spårning och högkvalitativ kundsupport kommer vara fokus, avslutar Julian Lee.