Airmee till Växjö

Airmee lanserar nu sina hemleveranstjänster i Växjö.

E-handeln och hemleveranser har haft en kraftig tillväxt de senaste åren och fick dessutom ett ytterligare uppsving i och med Corona-krisen. Airmee som levererar åt flera av de största e-handlarna i Sverige som Apotea, Arken Zoo, Lyko, Matsmart, Apotek Hjärtat, Babyland, Snusbolaget och Royal Design har nu utökat sitt leveranserbjudande även till e-handelskunder i Växjö.

– Vi fortsätter att växa med flera nya e-handlare varje månad. Vi kan nu därför lansera vår hemleveranstjänst i Växjö och ser fram emot att ge Växjöborna den bästa leveransupplevelsen på marknaden via vår tekniska plattform och fossilfria fordon. Vår geografiska täckning utökas kontinuerligt och det är alltid kul att kunna erbjuda våra logistiktjänster till fler städer, kommenterar Julian Lee, vd på Airmee.

Techstartupen Airmee lanserade sina tjänster för e-handeln 2018. Med sin tekniska plattform baserad på forskning på KTH optimerar och automatiserar bolaget arbetsprocesser och rutter vilket möjliggör ett högre utnyttjande av fordon samt en leveransprecision på minuten. Konsumenter kan spåra leveransen i realtid i mobilen, ändra leveranstid och betygsätta leveransen.