Best Transport rekryterar ny vd i Norge

Gunilla Hansson efterträder Espen Slyngstad som vd för Best Transport Norge.

Gunilla Hansson kommer närmast från Postnord Strålfors där hon sedan 2014 varit verksamhetschef. I den tjänsten var hon drivande i företagets utveckling med fokus på kundnöjdhet, organisation och effektivisering. Innan det arbetade hon i mer än tio år för DHL, bland annat som affärsutvecklingschef.

– Jag är väldigt glad och tacksam över att ha fått förtroendet att leda Best Transports norska verksamhet vidare. Best Transport är ett spännande bolag som har en gedigen hållbarhetsstrategi och ett starkt kunderbjudande där flexibilitet och snabbhet tack vare branschledande tech-lösningar är nycklarna till framgång, kommenterar Gunilla Hansson.

Gunilla tillträder tjänsten 4 oktober och efterträder då Espen Slyngstad, som lämnar posten efter att ha lett integrationen mellan Best Transport och det förvärvade Easy2You.

– Jag lämnar bakom mig en intensiv och inspirerande period tillsammans med Best Transports fantastiska medarbetare. När vi nu går in i en ny fas med fokus på tillväxt och lönsamhet känns det helt rätt att lämna stafettpinnen vidare till Gunilla. Jag är övertygad om att hon har den drivkraft samt de erfarenheter och egenskaper som krävs för att utveckla bolaget vidare, kommenterar Espen Slyngstad.