Bravida servar kunderna med cykel

Idag invigs vvs- och el-leverantören Bravidas koncept Greenhub i åtta större nordiska städer. I dessa ska leveranserna av servicetjänster i städerna ske genom elcyklar, elmopeder och promenader i stället för med bil. Satsningen ska leda till snabbare service och sker helt fossilfritt.

Bravidas nya satsning Greenhub invigs idag den i september i åtta svenska städer. Från hubbarna kommer Bravidas anställda kunna serva kunderna med hjälp av elcykel, elmoped eller till fots, till skillnad mot med bil. Satsningen minskar utsläppsnivåerna samtidigt som leveranserna blir effektivare genom att man slipper fastna i bilköer, eventuella trängselskatter och leta parkeringsplats. 

– Jag är otroligt stolt över att projektet Greenhub nu går live och att vi äntligen kan sätta igång med effektiva och fossilfria leveranser till våra kunder i hela Norden. Jag vill också tacka alla inblandade i projektet som gör detta möjligt, det här är ett stort steg i rätt riktning för att bli ett ännu mer hållbart företag, kommenterar Mattias Johansson, Bravidas vd och koncernchef. 

Bravida är en ledande totalleverantör av service- och installationstjänster i Norden, med fler än 11 000 medarbetare och levererar såväl specialisttjänster som helhetslösningar inom el, vs, ventilation, säkerhet, kyla, sprinkler, teknisk fastighetsdrift och kraft. 

Greenhub finns nu från och med 1 september i Stockholm, Göteborg, Köpenhamn, Århus, Helsingfors, Oslo City, Oslo Lysaker, Bergen, Trondheim och Kristiansand.