Bring öppnar nya Västbergaterminalen

I samband Black Week öppnar Bring sin nya terminal i Västberga i Stockholm. Det är den andra terminalen som Bring har i området, och den nya terminalen kommer att användas för hemleveranser och som pickup point i Stockholmsområdet.

– Med en total tillväxt i år på mer än 250% inom hemleveranssegmentet ger den nya terminalen oss alla förutsättningar att möta den ökande näthandeln. Terminalen ger oss också möjligheten att möta konsumenternas ökade krav på flexibilitet, och mottagarstyrda och hållbara hemleveranser, kommenterar Tobias Åbonde, nordisk ansvarig för hemleveranser på Bring.

Terminalen kommer att nå 2,3 miljoner mottagare och ha leveranser 7 dagar i veckan i Storstockholm. För extra snabb leverans erbjuder Bring även same day-leveranser i stora delar av området.

Terminalen är byggd speciellt för hantering av hållbara hemleveranser av paket. Bland annat har den ett 40-tal laddstationer för elbilar som säkrar och bidrar till att alla Brings hemleveranser i Stockholm City och närförort är fossil- eller utsläppsfria.

– Vårt mål är att alla våra hemleveranser ska vara fossilfria eller utsläppsfria i hela Norden år 2025, oavsett om vi levererar i storstäder eller på landsbygd. Redan idag är mer än 50 procent av våra hemleveranser i Sverige fossilfria. Den nya terminalen är ett bra exempel på hur vi kan möta våra kunders och konsumenternas krav på hållbara leveranser när, som och hur de vill, avslutar Tobias.