Brizo i nytt samarbete med Foodora

TPL-aktören Brizo har tecknat samarbetsavtal med snabbleveransföretaget Foodora för samma dag-leveranser. Via Brizos hyperlokala lager kan varor skickas ut omedelbart för leverans till konsumenterna.

Det nya samarbetet gör det möjligt för Foodora att erbjuda omedelbara leveranser för onlinebutiker, genom Brizos hyperlokala lager. Avtalet gör det också möjligt för Foodora att utöka sina erbjudanden och erbjuda snabba hemleveranser sju dagar i veckan.

– Det är fantastiskt att vi tillsammans med Foodora kan erbjuda detta. Något som både e-handlare och konsumenter har efterfrågat länge. För oss är det ett viktigt steg i vår utveckling. Vi vill bidra till att förändra e-handelsbranschen genom att erbjuda lösningar som gynnar handlarna och konsumenterna, samtidigt som det förbättrar stadsmiljön genom att minska tunga transporter i stadskärnan, kommenterar Dino Todorovic, vd och grundare av Brizo.

– Människor som handlar online förväntar sig leveranser på sina egna villkor. I många fall vill de inte vänta, de vill ha snabbast möjliga leverans. Jag är glad över att vi, genom ett samarbete med Brizo, kan uppfylla dessa förväntningar. Vi är ett nordiskt företag som älskar innovation, kommenterar Hans Skruvfors, koncernchef för Foodora.