Brizo rekryterar operativ chef från Meds

Logistik-startupen Brizo rekryterar Marcus Ramstrand som närmast kommer från rollen som logistikchef på nätapoteket Meds. Marcus blir operativ chef (COO) på Brizo och får en nyckelroll i utvecklingen av Brizos snabba leveranser från hyperlokala lager.

Brizo startade upp verksamheten under början av 2022 av Dino Todorivic, en av de tre grundarna bakom Vembla. Företaget agerar TPL-aktör med citynära lager för e-handlare som vill erbjuda samma dag-leveranser till sina kunder genom olika snabbleveransföretag.

Nu rekryterar företaget Marcus Ramstrand från nätapoteket Meds där han haft rollen som logistikchef, innan dess har han även arbetat som logistikchef e-handel på Apotek Hjärtat. På Brizo får han rollen som operativ chef och kommer ha en nyckelroll i utvecklingen av företagets logistiklösningar.

– Det känns väldigt roligt att ansluta till Brizo. Här finns ett starkt team och ett erbjudande som ligger helt rätt i tiden. Det finns massor av uppstickare inom last mile med innovativa och nya lösningar där, men ingen som oss inom 3PL. Här fyller vi en lucka, kommenterar Marcus Ramstrand.

Företaget har redan avtal med flera e-handlare och tecknade nyligen avtal med ett av Sveriges mest välkända skönhetsvarumärken och ett etablerat varumärke inom livsmedelsindustrin, enligt ett pressmeddelande.

– Med Marcus ombord har vi lyckats rekrytera en av de få människor i Sverige som lyckats med riktigt snabba leveranser. Vi som bolag har fått en bra start både vad gäller kunder och ett starkt kärnteam. Nu ska vi tillsammans utveckla Brizos erbjudande och bli det självklara valet för e-handlare som vill erbjuda snabba och hållbara leveranser, kommenterar Dino Todorivic, vd och grundare av Brizo.