Colliers utnämner fem medarbetare till partners

Fastighetsrådgivaren Colliers utnämner Frida Tosterud Grov, Julia Bergqvist, Christina Kämpe, Marie Meyer och Lovisa Andersson till Partners. De tillträdde sina nya roller den 28 september och är ett resultat av företagets nya personalstrategi: “partnership pipeline”.

– Vi är stolta över att vi lyckas attrahera och utveckla topptalanger. Det är extra roligt att kunna gratulera dessa fem personer som nu blir en del av Colliers partnerskap. Alla har visat att de står för våra värderingar och är mycket uppskattade av både kunder och kollegor. Våra nya partners kommer att spela en avgörande roll i vår fortsatta tillväxt och i att upprätthålla vårt åtagande gentemot uppdragsgivarna, kommenterar Joakim Arvius, vd för Colliers Sverige.

Från vänster: Christina Kämpe, Julia Bergqvist, Frida Tosterud Grov, Marie Meyer, Lovisa Andersson. Foto Colliers.

Företagets nya partners är baserade i Norge och Sverige och arbetar inom olika affärsområden. Frida Tosterud Grov arbetar inom “Capital Markets” i Oslo, Julia Bergqvist i Stockholm och Christina Kämpe i Göteborg. Marie Meyer arbetar inom leasing i Stockholm. Lovisa Andersson arbetar inom “Tenant representation & Enterprise clients” i Stockholm.