Croisette rekryterar fyra nya medarbetare

Croisette har rekryterat fyra medarbetare till kontoren i Malmö, Stockholm och Göteborg. Tre nya medarbetare till transaktionsenheten och en till uthyrningsenheten.

Företagets transaktionsenhet utökar teamet med tre nya anställda. Manfred Meyer rekryteras som senior associate till Göteborgskontoret. Han har drygt tre års transaktionserfarenhet och kommer närmast från Colliers. Han tillträder sin nya tjänst i mitten av maj.

Carolina Nisser anställs som associate till Stockholmskontoret. Hon kommer närmast från rollen som fastighetsvärderare för Danske Bank och tillträder sin nya tjänst omgående.

Lukas Oléhn anställs som junior associate till Malmökontoret. Han kommer direkt från studier på Lunds universitet och har parallellt med studierna arbetat som registrerad mäklare i Växjö. Även han tillträder sin nya tjänst omgående.

– Vi är väldigt glada över att ha fått möjligheten att rekrytera tre så pass duktiga och drivna medarbetare till vårt team. Vi har upplevt en kraftigt ökad efterfrågan på våra transaktionstjänster under det första kvartalet 2021 varför vi behövt förstärka alla våra kontor, vilket naturligtvis är väldigt roligt. Fortsätter vi i detta tempo under kommande kvartal är det troligt att vi kommer behöva förstärka teamet ytterligare. Det är extra roligt att kunna välkomna tillbaka Carolina som var praktikant hos oss innan hon började hos Danske Bank, kommenterar David Almqvist, co-head of Transactions.

Uthyrningsenheten i Malmö har rekryterat Emma Elwin som senior associate. Emma har 15 års erfarenhet av relationsbaserad B2B-försäljning och kommer senast från Easy Fairs. Emma ansluter till Croisette den 6 april.

– Vi är oerhört glada att vi lyckats rekrytera Emma till uthyrningsteamet i Malmö. Emmas starka driv och affärsfokus kommer vara en viktig pusselbit i vår fortsatta tillväxtresa, kommenterar uthyrningsansvarige Peter Bergquist.