Croisette startar kontor i Danmark

Croisette tar klivet över bron och startar nu bolag i Danmark. “Den lokala marknaden i Danmark är i stort behov av konkurrens och nytänkande” menar Croisettes vd Per Svensson.

Malmöbaserade rådgivaren Croisette Real Estate Partner grundade 2015, och utsågs till Årets Gasell i Skåne 2020. Idag har bolaget 60 medarbetare, sex affärsområden och sex kontor, varav fem i Sverige och ett i Reykjavik, Island. Nu startar bolaget ytterligare ett kontor i Köpenhamn.

Danmark har varit under bevakning en längre tid, dels för att vi anser att den lokala marknaden är i stort behov av konkurrens och nytänkande, men också för att brygga gapet mellan Danmark och Sverige. Vi ser verkligen fram emot att vara den aktören som får länderna att bli en region, något som det kämpats länge för på olika fronter, säger Per Svensson, Croisettes vd och grundare i ett pressmeddelande.

På Island startades kontoret i december 2020, då med en landschef redan utsedd. I Danmark blir processen omvänd.

– Omvärldsförutsättningarna har gjort att vi fått gå en lite annorlunda väg, jag hade tänkt vara över och bevaka marknaden och träffa relevanta personer, men eftersom vi är säkra på att Danmark är vårt tredje land, var det lika bra att köra igång från andra hållet. Så, vi har bildat ett bolag och arbetar med att hitta vår Managing Director för landsbolaget, fortsätter Per Svensson.

Målsättning är att ha ett kontor på plats efter sommaren 2021, och ha en “handfull” medarbetare på plats innan året är slut.