Dachser i Norge öppnar kontor i Kristiansand

Dachser Norway expanderar till Kristiansand med ett nytt försäljningskontor, för att ta nya marknadsandelar i den södra och västra delen av Norge.

Hittills har Dachser Norway bedrivit verksamhet från filialen i Vinterbro utanför Oslo. Men med ett nytt lokalt försäljningskontor i Kristiansand är logistikleverantören redo att betjäna ännu fler kunder.

– Vi är mycket glada att kunna erbjuda våra tjänster i fler delar av Norge och att kunna betjäna ännu fler kunder. Det här är något vi har sett fram emot, kommenterar Armend Krasniqi, General Manager för Europan Logistics Vinterbro.

Kristiansandsregionen är ett viktigt logistiknav i Norge och är den norska start- och slutpunkten för bland annat E18 och E39. Hamnen i Kristiansand är Norges viktigaste transportnav i söder och logistikleverantören kommer nu att avsevärt kunna förkorta ledtiderna till Europa för sina kunder i Kristiansand, Stavanger och Haugesund.

– Vi ser Kristiansand som ett viktigt logistiknav med bra färjeförbindelser till övriga Europa och det nya kontoret i södra Norge kommer att förkorta ledtiderna med upp till en dag vad gäller både import och export, fortsätter Armend.

För att säkerställa kvalitet samtidigt som man växer har logistikleverantören även valt att utöka sina befintliga kontorslokaler i Vinterbro med över 200 kvadratmeter.