Dachser tillsätter försäljningschef i Malmö

Stefan Roysson internrekryteras från rollen som affärsutvecklingschef för logistikföretaget Dachser Sveriges fyra kontor. Rekryteringen är ett steg i företagets ambition att tillsätta försäljningschefer på samtliga svenska kontor.

Den 1 oktober tillträdde Stefan Roysson sin nya roll som försäljningschef vid platskontoret i Malmö. Här kommer hans fokus ligga på att utveckla företagets affärsverksamhet i regionen.

– Att filialen är placerad inom Öresundsregionen gör att det finns ett stort expansionsområde och möjlighet för utveckling, vilket för mig är väldigt intressant, kommenterar Stefan Roysson.

Redan 2019 började han arbeta för logistikföretaget som affärsutvecklingschef för de fyra svenska kontoren. Innan det har han bland annat varit vd och delägare hos Jetpak, Key Account Manager hos Danske Fragtmænd och senast etablerings- och marknadschef hos Ecobränsle AB.

– Att tillsätta Sales Managers vid alla våra fyra svenska kontor är ett naturligt steg i utvecklingen av Dachser Sweden. Det gläder oss att Stefan med sin gedigna erfarenhet inom logistikbranschen antar rollen i Malmö, kommenterar Carl-Johan Westas, tillförordnad platschef i Malmö och platschef i Göteborg.