Emil Östlin ny logistikdirektör på Jysk

Emil Östlin utses till ny logistikdirektör för Jysks distributionscenter i Nässjö, som förser företagets butiker i Sverige och Finland med varor och hanterar båda ländernas e-handel.

Emil Östlin tog över ansvaret för Jysks distributionscenter i Nässjö den 1 april. Han efterträder Annika Löfgren som logistikdirektör för Jysk Sverige och Finland. Distributionscentret i Nässjö förser företagets 257 butiker i Sverige och Finland med varor och hanterar båda ländernas e-handel.

– Jag ser fram emot att fortsätta utveckla och effektivisera Jysks logistik. Vi har redan en rad utvecklingsprojekt igång och i min nya roll som logistikdirektör kommer jag att arbeta för att skapa ännu mer rum för utveckling, kommenterar Emil Östlin, logistikdirektör för Jysk.

Emil har en bakgrund från bland annat Postnord och Elgiganten och har haft en ledarposition inom logistik större delen av sitt yrkesliv. Han kom till Jysk 2014 i rollen som Operations Manager och har under de senaste 10 åren ansvarat för de operativa flödena och distributionscentrets 230 lagermedarbetare.

I sin nya roll är målet att fortsätta effektivisera logistiken i nära samarbete med ländernas retailorganisationer.

– Det har varit en del år med höga tillväxttal och under en sådan tid är det superviktigt att agera som ett lag. Logistik och retail måste jobba med det gemensamma målet att serva kunderna på bästa sätt. Det är något vi har varit duktiga på hos Jysk och som vi ska fortsätta utveckla, kommenterar han.