Nyfosa fyller Kungälvslager

Nyfosas fastighet i Kungälv har under en längre tid haft vakanta ytor om 5 337 kvm. Nu har tre nya hyresgäster flyttat in som fyller byggnaden med lager, produktion, kontor och ett gym.

Fastigheten på Filaregatan 17 i Kungälv har haft vakanta ytor under en längre tid. Under 2023 fick Croisette uppdraget att hyra ut totalt 5 337 kvm i byggnaden bestående av lager, produktion, kontor och gym-/motionsytor. Arbetet har resulterat i tre nya hyresgäster och byggnaden är nu fullt uthyrd.

I mitten av 2023 signerades första hyresgästen, AL Gym, som flyttade in i en gymlokal om 820 kvm. I februari 2024 signerades den andra nya hyresgästen, textilserviceföretaget Comforta, i byggnadens lager-, produktions- och kontorsytor om 3 377 kvm. I mars 2024 signerades den sista vakansen om 1 140 kvm lager till agilityaktören Up and Run Hund.

– Nyfosa tackar Croisette för fint samarbete. Nu ser vi fram emot fler roliga affärer tillsammans. Vi vill även passa på att välkomna alla nya hyresgäster till oss på Nyfosa, kommenterar Moa Corse, fastighetsförvaltare på Nyfosa.