Emilshus hyr ut 11 200 kvm till Garo och Skogsstyrelsen

Fastighetsbolaget Emilshus har tecknat ett nytt hyresavtal med småländska Garo, tillverkare av elprodukter, avseende lokaler på 10 000 kvm i Gnosjö kommun. De förlänger samtidigt befintligt hyresavtal med Skogsstyrelsen i samband med flytt till nya lokaler i Växjö.

Hyresavtalet med Garo är ett så kallat grönt hyresavtal avseende ca 10 000 kvm för kontor, lager och produktion i Hillerstorp, Gnosjö kommun. Företaget kommer främst bedriva tillverkning av elskåp i lokalerna. Avtalet löper från den 1 november då en tidigare hyresgäst lämnar.

Jakob Fyrberg, vd för Emilshus. Foto Emilshus.

Fastighetsbolagets befintliga hyresgäst Skogsstyrelsen flyttar till nya större lokaler i centrala Växjö om ca 1 200 kvm. Lokalerna anpassas efter hyresgästen som samtidigt tecknar ett nytt hyresavtal.

– Vi är glada att Emilshus kan bistå med lämpliga lokaler som lokal förvaltningspartner när Garo fortsätter expandera sin verksamhet i Småland och när Skogsstyrelsen behöver större lokaler i Växjö. Uthyrningarna är ett resultat av vårt kontinuerliga och strukturerade arbete med att hitta nya hyresgäster och förlänga hyresavtal, kommenterar Jakob Fyrberg, vd för Emilshus.