Foodora rekryterar ny logistikchef

Snabbleveransföretaget Foodora rekryterar nu en ny logistikchef: Daniel Gustafsson Rabe, med bakgrund från Arla och Fiskeriet. Han ersätter John Denbratt som blir Foodoras operativa chef.

– Det känns bra att Daniel nu finns på plats. Han kommer ta vid mitt arbete att sköta den dagliga utvecklingen av vår enorma budflotta som hela tiden växer sig allt större. I en föränderlig värld behöver vi säkerställa så att vi ligger ett steg före i allt vi gör och det kan vi fortsätta att göra med Daniels hjälp, kommenterar John Denbratt, operativ chef Foodora.

Daniel Gustafsson Raba har en bakgrund som operativ chef på Fiskeriet men har även en lång gedigen bakgrund från mejeribolaget Arla. Daniel ersätter John Denbratt som blir Foodoras operativa chef.

– Jag har haft siktet inställt länge på Foodora. De är ett bolag som leder förändringen framåt just nu. Det känns verkligen spännande att jag får vara en del av resan och samtidigt få vara med utveckla framtidens leveranser som kommer vara endast några minuter från kundens dörr, kommenterar Daniel Gustafsson Raba, logistikchef Foodora.