Green Cargo digitaliserar bokningstjänst

Företaget lanserar en digital bokningstjänst för att förenkla och snabba upp kundkommunikationen. Genom den nya plattformen ska kunder kunna boka och följa sina transporter samt fylla i fraktsedlar.

Green Cargo Connect heter företagets nya plattform som ska erbjuda kunder både API-tjänster för integration till de egna systemen och möjlighet att ansluta sig till kundportalen. Med plattformen vill företaget förenkla informationsutbytet genom snabb digital kommunikation.

– Vi är mycket glada över att nu kunna erbjuda våra kunder snabbare service och möjlighet att dygnet runt boka och övervaka status på sina godstransporter via sin dator eller mobil när de ansluter sig till Green Cargo Connect. Vi startar först upp med inrikes vagnslast och intermodalt. Under året kommer vi att utveckla fler digitala tjänster, som till exempel att visa ledig kapacitet och ledtider i vårt nätverk, bokning av internationella transporter och utökad transportspårning, säger Shane Harrington, chef för kundservice på Green Cargo, i ett pressmeddelande.