Hon blir ny CFO hos Logicenters

Logistikfastighetsaktören Logicenters tillsätter Johanna Wollgård som ny CFO. Johanna Wollgård har arbetat i bolaget i olika roller sedan 2016.

Den 1 september kliver Johanna Wollgård in i den nya rollen som CFO på Logicenters med fokus på att bygga upp bolagets finansiella rapportering, följa upp investeringar och på ett större plan säkerställa företagets lönsamhet.

– Det här är en väldigt positiv nyhet för oss. I takt med att NREP och Logicenters har växt har även ett behov vuxit fram att förstärka vår finansiella avdelning. Johanna Wollgård kommer att bidra med sina kunskaper och erfarenheter i våra investeringar för att framåtriktat kunna ta bättre beslut, kommenterar Matthias Kettelhoit, vd för Logicenters.

Johanna Wollgård har arbetat inom NREP-koncernen sedan 2016 i olika roller, senast som Senior Fund Controller över en av koncernens fonder. Hon har även arbetat inom revision på Deloitte.

– Jag är väldigt glad och tacksam för det förtroendet jag har fått och ser fram emot att ta mig an den nya rollen och utmaningar inom NREP, kommenterar Johanna Wollgård, ny CFO på Logicenters.