Industrikoncernen AGES förstärker sin transportlogistik

Industrikoncernen AGES förstärker sin transportlogistik genom ett nytt samarbete med Logent.

Med lösningen tar AGES ytterligare kontroll över transportlogistikens kostnader, kvalitet och miljöpåverkan. En viktig del i detta är också att transportadministrationen kommer att effektiviseras via Logents organisation och verktyg för transportbokning, fakturakontroll, miljökalkylator etc.

– På AGES är vi måna om att fortsätta utveckla vår verksamhet, att säkra hög effektivitet samtidigt som vi håller hög servicenivå mot våra kunder. Transportlogistiken är ett viktigt område att löpande utveckla och här har vi beslutat att ta stöd av Logents specialister inom området. Förutom att vi med hjälp av Logent vet att vi har kontroll över transportlogistiken har vi nu även säkrat en förstärkt kompetens /drivkraft när det gäller att löpande vidareutveckla flödena genom ett systematiskt utvecklingsarbete, säger AGES Koncernchef Anders Magnusson i ett pressmeddelande.

– Logent Transport Management tar ett helhetsgrepp om våra kunders transportlogistik i syfte att driva systematisk utveckling. Vår huvudsakliga kundbas är industriföretag i Norden, men verksamheten blir alltmer internationell i takt med att våra kunders verksamheter expanderar. Vi är stolt partner till många ledande Nordiska industriföretag. Vi hälsar nu även AGES varmt välkomna till nätverket och den samlade fantastiska kompetens som finns där, kommenterar Fredrik Strömberg, vd Logent Transport Management AB.