Ingrid anställer ny CFO

Johan Licke von Sydow tillträder idag som ny CFO på leveransplattformen Ingrid. Han kommer närmast från rollen som COO på sparplattformen SAVR och har lång erfarenhet från rollen som CFO.

Ingrid växer snabbt och har idag drygt 70 anställda, Johan Licke von Sydow är den senaste nyckelrekryteringen. Från och med idag, 4 maj, är han bolagets nya CFO och ingår i företagets ledningsgrupp.

Johan Licke von Sydow, ny CFO på Ingrid. Foto Ingrid.

– Ingrid har på kort tid gjort en imponerande resa. Trots det har den bara börjat. Positionen, att vara navet mellan e-handlare och logistikbolag, rymmer en enorm potential. Att få vara med på den resan ska bli en oerhört spännande utmaning, kommenterar Johan Licke von Sydow, ny CFO på Ingrid.

Johan Licke von Sydow kommer närmast från rollen som COO på sparplattformen SAVR. Innan det har han bland annat arbetat som CFO på både Foodora och Onlinepizza/Delivery Hero.

– Johan har en lång och gedigen erfarenhet från rollen som CFO i expansiva branscher och bolag i snabb tillväxt. Det gör honom perfekt för Ingrid och vi är mycket glada att få välkomna honom till oss, kommenterar Anders Ekman, COO på Ingrid.

Leveransplattformen Ingrid kopplar samman e-handlare som Åhléns, Sportamore och Nakd med fraktbolag och har drygt 15 procent av den svenska marknaden.