Joakim Slettengren ny vice vd på Foodora

Foodora växer snabbt och nu ansluter Joakim Slettengren som vice vd. Han kommer närmast från rollen som Sverige-vd för analysföretaget Nepa.

Utöver att vara vara Sverige-vd för Nepa, har Joakim en bakgrund som managementkonsult från Accenture, och han har även jobbat för Ericsson Singapore och SEB.

– För att vi ska ytterligare accelerera vår innovationstakt och tillväxt stärker vi det dagliga arbetet med att leda Foodora. Jag är mycket glad över att ha Joakim ombord då vi kompletterar varandra mycket väl. I en snabbt föränderlig värld behöver vi säkerställa så att vi ligger ett steg före i allt vi gör, och med Joakim ombord ser vi till att det fortsätter att vara så, kommenterar Hans Skruvfors, koncernchef och vd Foodora.

– Foodora innoverar ständigt och går från beslut till handling i snabb takt. Att bolaget dessutom utvecklats till en enorm och snabbväxande handelsplats, med nya och disruptiva affärsmodeller, är en resa som jag verkligen ser fram emot att vara en del av. Detta är en möjlighet som jag bara inte kunde missa, kommenterar Joakim Slettengren, vice vd Foodora Sverige.

Foodora har på kort tid gått från last mile-plattform för restaurangmat, till samarbeten med en rad olika butiksaktörer, samt egna darkstores för bl a dagligvaror i centrala lägen. Foodora ägs av globala last mile-jätten Delivery Hero.