Coolstuff flyttar in hos Boxflow i Helsingborg

E-handelsbutiken har tecknat ett långsiktigt logistikavtal med TPL-aktören Boxflow gällande driften av Coolstuffs logistik. E-handlaren flyttar därmed in i det nyetablerade lagret utanför Helsingborg.

– Vi är väldigt glada för avtalet med Coolstuff. Samarbetet innebär att vi nu totalt sett når en årlig hantering över 1 miljon kundorder och möjliggör att vi kan automatisera stora delar av hanteringen. Automationen kommer hjälpa oss att säkra kvalité och produktivitet och samtidigt optimera emballagestorlekar vilket har en stor påverkan på miljön, kommenterar Oscar Andersson, vd för Boxflow.

TPL-företaget har, tillsammans med CH Square, nyligen byggt ett nytt lager i Östra Ljungby utanför Helsingborg. I samband med det nya uppdragets start inleder Boxflow en automatisering av logistikflödena i lagret.

– Boxflows modell med en hög grad automation och digitalisering för plock och packprocessen samt shared service i ett delningsekonomitänk ser vi mycket fram emot att ta del av. Detta innebär att vi kan fortsätta vår tillväxtplan och ytterligare säkra kvalité och ekonomi i vår logistik, kommenterar Christian Omander, vd för Coolstuff.

Flytten är planerad under andra kvartalet 2022.

Ett svar på ”Coolstuff flyttar in hos Boxflow i Helsingborg

Kommentarer är stängda.